Pavisam drīz šašliku ceps vai katrā izbraukumā pie dabas. Un tiks piedzīvoti brīži, kad šašliks sacepts pa daudz un tas atdzisis snaudzīs kādā šķīvī. Pagatavojiet šos salātus un baudiet sacepto gaļu nedaudz neierastāk un veselīgāk! 1. Gaļu sagriež mazākos gabaliņos, salātus noskalo un saplūkā, sīpolu sagriež plānās sķēlītēs. Visu apmaisa, pievienojot redīsu un zirņu dīgstus. Sastāvdaļas
Pagatavošana 20 min 4 porcijas
2. Gatavo mērci. Burkā ielej olīveļļu, pievieno sinepes, etiķi, Vorčesteras mērci, sāli, cukuru un svaigi maltus piparus pēc garšas. Burku aizvāko un kārtīgi sakrata. Mērci pārlej salātiem un salātus vēlreiz apmaisa.
3. Pasniedz uzreiz.
Zaļie salāti ar šašliku
