Zaļie salāti ar marinētām bietēm un svaigo sieru

Sastāvdaļas

  • 300g svaigā siera lodītes
  • 125g svaigās salātu lapas
  • 400 marinētas veselas bietes
  • sauja saulespuķu sēkliņas
  • Mērcei:
  • 2 ēd.k. Balzamiko krēms
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari

Šie viegli pagatavojamie salāti lieliski iederēsies gan uz svinību galda, gan ikdienā. Lai labi garšo!

Pagatavošana 15 min 2 porcijas

1. Bietes sagriež strēmelītēs. Salātu lapas ieber salātu bļodā. Pa virsu kārto marinētas bietes un siera lodītes. Pārlej ar mērci, kuru gatavo no olīveļļas un Balzamiko, pievienojot sasmalcinātus ķiplokus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
2. Pārkaisa ar sēkliņām un uzreiz pasniedz.

| View