Dažādi zaļie salāti ir kļuvuši par biežu viesi mūsu virtuvēs un to pagatavošanas variācijas ir visai plašas. Šodien piedāvājam bagātināt salātu garšu ar apceptas cēļu filejas gabaliņiem. Garšo lieliski. Izmēģiniet šo recepti arī jūs! 1. Atsevišķos traukos uzputo olas un sajauc rīvmaizi ar sezama sēkliņām. Cāļu fileju apvārta olā un rīvmaize un tad uzcep kokosriekstu eļļā. Sastāvdaļas
Pagatavošana 35 min 4 porcijas
2. Mērcei eļļu sajauc ar etiķi, sinepēm, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3. Salātu bļodā liek saplūkātas salātu lapas, pievieno sagrieztu gurķi un mērci, samaisa. Tad pa virsu liek cāļu fileju un uzreiz pasniedz.
Zaļie salāti ar cāļu filejas gabaliņiem
