Vienkārši pagatavojama, bet garšas ziņā, lieliska recepte. Izmēģiniet šo vistas stilbiņu pagatavošanas versiju arī jūs! 1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Vistas stilbus pārliek bļodā, pievieno svaigi spiestu laima sulu, Terijaki mērci, sašķeltus citronzāles stiebrus, sasmalcinātus ķiplokus un medu. Apmaisa. Marinē apm. 20 min. Vistas stilbus cep cepešrkāsnī līdz stilbi gatavi. Sastāvdaļas
Pagatavošana 60 min 4 porcijas
2. Rīsus kārtīgi izskalo. Sīpolu un ķiploku daiviņas smalkii sakapā. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē olīveļļu un apcep tajā sīolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno rīsus un apcep arī tos. Pievieno buljonu un uz mazas uguns vāra apm. 15 min. Pievieno konservētus tomātus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, apsedz ar tīru virtuves dvielīti un vāra vēl minūtes 10. Tad uguni izslēdz (dvielīti atstāj) un ļauj ievilkties līdz pasniegšanai.
3. Pasniedz uzreiz.
Vistu stilbiņi ar tomātu rīsiem
