Timiāns un piparmētras ir piemērotākās garšvielas, gatavojot vistas gaļu, bet saldskābie apelsīni piešķir ēdienam eksotisku toni. Savukārt, īpašo Vidusjūras akcentu piešķirs olīvas un medus. Klāt var pasniegt kādu vīna glāzi. 1. Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sagrieztus uz pusēm sīpolus, olīvas un vistu stilbiņus. Pannas saturu pārliek multivārāmajā katlā, pievieno rīvētu apelsīna miziņu, apelsīna sulu, garšvielas, medu, sāli un svaigi maltus piparus. Sautē 1 st. režīmā «Sautēšana». Sastāvdaļas
Pagatavošana 60 min 4 porcijas
2. Vistas stilbiņus var cept arī cepeškrāsnī — karstumizturīgā traukā 180 grādos apm. 50 min.
3. Pasniedz ar svaigu maizi un vīna glāzi.
Vistu stilbiņi ar olīvām Vidusjūras gaumē
