Vistu spārniņi sojas mērces un medus glazūrā

Sastāvdaļas

  • 2 kg vistu spārniņu
  • 1 tējk. sezama eļļa
  • 1 ēdk. sojas mērces
  • 1/4 glāze medus
  • 1/3 glāze Srirača vai cita asa čili mērce
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari

Spārniņi izdosies pikanti, tāpēc sriraču var viegli aizvietot citu, piemēram, saldo čili mērci.

Pagatavošana 60 min 4 porcijas

1. Bļodā sajauc visas

Sastāvdaļas

, beigās pievieno vistu spārniņus. Atstāj marinēties uz vismaz 15 minūtēm.
2. Cepeškrāsni uzsildi uz 220 grādiem. Spārniņus liec cepties uz plāts vai cepamtraukā. Ik pa brīdim apmaisot, cep 30 minūtes.

Ātra ēdienu piegāde uz mājām vai biroju Rīgā