Vistu spārniņi sojas mērces un medus glazūrā

Sastāvdaļas

  • 2 kg vistu spārniņu
  • 1 tējk. sezama eļļa
  • 1 ēdk. sojas mērces
  • 1/4 glāze medus
  • 1/3 glāze Srirača vai cita asa čili mērce
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari

Spārniņi izdosies pikanti, tāpēc sriraču var viegli aizvietot citu, piemēram, saldo čili mērci.

Pagatavošana 60 min 4 porcijas

1. Bļodā sajauc visas

Sastāvdaļas

, beigās pievieno vistu spārniņus. Atstāj marinēties uz vismaz 15 minūtēm.
2. Cepeškrāsni uzsildi uz 220 grādiem. Spārniņus liec cepties uz plāts vai cepamtraukā. Ik pa brīdim apmaisot, cep 30 minūtes.