Vistu spārniņi kvasa marinādē

Sastāvdaļas

  • 1kg vistas spārniņi
  • 1gl Portera kvass
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1/4 gl sojas mērce
  • 2 ēd.k. medus
  • 1 tējk. Dižonas sinepes

Kvalitatīvs kvass ne tikai lieliski veldzē slāpes un labi garšo, bet arī noder kā sastāvdaļa citu ēdienu pagatavošanā. Šoreiz marinēsim vistu spārniņus!

Pagatavošana 4 porcijas

1. Bļodā liek sinepes, medu, sojas mērci un sasmalcinātus ķiplokus, kārtīgi samaisa. Šajā marinādē liek vistas spārniņus un pārlej ar kvasu. Liek marinēties uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai arī ledusskāpī uz 6 stundām.
2. Cep kā ierasts uz grila vai grila pannas līdz spārniņi ir gatavi.
3. Pasniedz ar mērci un Portera kvasu .

| View