Vistu šķiņķīši medalus marinādē

Sastāvdaļas

  • 600g atkauloti vistas šķiņķīši
  • 125ml Medalus
  • 70g Balzamiko etiķis
  • 70g sojas mērce
  • 1 ēd.k. ķiploku pulveris
  • 50g marinēti Halapenjo pipari

Katrai saimniecei ir savi mazie virtuves noslēpumi, kurus tā neizpauž. Viena no veiksmes atslēgām gatavojot vistu – ir īpaša marināde. Šodien atklāsim jums vienu no šādiem noslēpumiem – un tā atslēga ir Medalus! Jā, šādi pagatavotu vistiņu novērtēs pat visprasīgākais gardēdis! Tikai ir vēl kāda nianse: gaļas marinēšanai jāizvēlas augstvērtīgs alus!

Pagatavošana 3 porcijas

1. Vistas šķiņķīšus sagriež vienādos gabalos.
2. Lielā bļodā sajauc kopā alu, sojas un Balzamiko mērces, ķiploku pulveri un Halapenjo piparus. Šajā marinādē iemarinē vistas gaļu un novieto ledusskapī uz 10-12 stundām.
3. Vistas gaļu uzdur uz iesmiem un grilē līdz gaļa ir gatava.
4. Pasniedz uzreiz.