Katrai saimniecei ir savi mazie virtuves noslēpumi, kurus tā neizpauž. Viena no veiksmes atslēgām gatavojot vistu — ir īpaša marināde. Šodien atklāsim jums vienu no šādiem noslēpumiem — un tā atslēga ir Medalus! Jā, šādi pagatavotu vistiņu novērtēs pat visprasīgākais gardēdis! Tikai ir vēl kāda nianse: gaļas marinēšanai jāizvēlas augstvērtīgs alus! 1. Vistas šķiņķīšus sagriež vienādos gabalos. Sastāvdaļas
Pagatavošana 3 porcijas
2. Lielā bļodā sajauc kopā alu, sojas un Balzamiko mērces, ķiploku pulveri un Halapenjo piparus. Šajā marinādē iemarinē vistas gaļu un novieto ledusskapī uz 10-12 stundām.
3. Vistas gaļu uzdur uz iesmiem un grilē līdz gaļa ir gatava.
4. Pasniedz uzreiz.
Vistu šķiņķīši medalus marinādē
