Vistu šķiņķi austrumu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 iep. cāļa šķiņķi bez kaula pikantajā austrumu marinādē
  • 400g konservēti turku zirņi
  • 400g konservēi tomāti
  • 2 jaunie burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. rīvēts svaigs ingvers
  • 1 ēd.k. pasta harisa
  • 1 ēd.k. medus
  • eļļa
  • sāls, pipari

Austrumu virtuve vienmēr ir gardēžu atzinīgi vērtēta. Šobrīd ikvienam ir iespēja izmēģināt šo recepti un pievienoties austrumu virtuves cienīttāju pulkam. Izmēģini šo recepti arī tu!

Pagatavošana 45 min 4 porcijas

1. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Burkānus notīra un sagriež ripiņās.
2. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus. Pievieno gaļu un apcep. Pievieno konservētus tomātus, harisu, ingveru, medu un sautē apm. 20 min. Pievieno turku zirņus un sautē vēl 10 min.
3. Pasniedz ar rīsiem vai kuskusu.

| View