Vistiņa ar timiānu un citronu

Sastāvdaļas

  • 2 vistas krūtiņas
  • 1 ēdk. citrona miziņas
  • 1 ēdk. eļļas
  • 1 ēdk. medu
  • Timiāns

Saldskāba recepte tiem, kam gribas kaut ko garšīgu, bet nav daudz laika. Ideāls risinājums, ja pieteikušies ciemiņi! Kamēr cepsies vistiņa, tikmēr uzvārīsies rīsi vai kuskuss. Vēl atliks laiks sagriezt svaigos salātus. Un neviens nepateiks, ka tas viss aizņēma tik maz laika.

Pagatavošana 30 min 2 porcijas

1. Uzsildi cepeškrāsni uz 180 grādiem. Gaļu noskalo un liec cepamajā traukā, ideāli piemērota būs keramiskā veidne ar malām, nevis cepamās plāts. Taču var gatavot arī uz cepešpannas.
2. Vistu ierīvē ar citrona miziņām, aplej ar eļļas un medus maisījumu. Pārkaisa ar timiānu.
3. Cep 20-25 minūtes, līdz gaļa ir mīksta.