Ātri un vienkārši pagatavojama zupa tiem, kuriem garšo ēdieni ar kokospienu. Laima sula piešķir zupai patīkami saldskābenu garšu. Zupā labi iederas arī sakapātas koriandra lapiņas. 1. Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos un apkaisi ar sāli. Noskalotus un nosusinātus spinātus rupji sakapā. Laimam norīvē miziņu un izspied sulu. Sastāvdaļas
Pagatavošana 35 min 4 porcijas
2. Katlā sakarsē pusi kokospiena. Pievieno sīpolus, čili, laima miziņas un kariju un maisot sakarsē.
3. Pievieno vistas gabaliņus un samaisi. Pielej atlikušo kokospienu un buljonu. Uz lēnas uguns vāri 5–7 minūtes.
4. Ieliec spinātus un karsē vēl 3–4 minūtes, līdz tie sakrītas. Pieber sāli un iemaisi laima sulu.
Vistas zupa ar spinātiem un kariju
