Vistas stilbiņi ar dārzeņiem karija marinādē

Sastāvdaļas

  • 2 iep. PF "Ķekava" vistas stilbi Indijas karija marinādē
  • 1kg kartupeļi
  • 400g burkāni
  • 300g cukini
  • 350g skābais krējums
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējk. mārrutki
  • 1 tējk. graudainās sinepes
  • 2 ēd.k. karija pulveris
  • sāls, pipari

Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas “Cāļa gaļas ēdieni”. Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību “White Book”. Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Pagatavošana 75 min 4 porcijas

1. Kartupeļus un burkānus notīrīt, sagriezt palielos gabalos. Cukini nomazgāt un sagriezt tādos pašos gabalos, kā pārējos dārzeņus.
2. Lielā bļodā krējumu sajaukt ar sinepēm, mārrutkiem, sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas. Pievienot karija pulveri un smalki sakapātas ķiploku daiviņas. Apmaisīt. Šai mērcei pievienot dārzeņus un vistas stilbus, apmaisīt.
3. Vistu ar dārzeņiem pārlikt cepamā piedurknē, aizsiet galus, izdurt pāris caurumus iepakojumā (lai tvaiki nāk ārā) un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apm. 1 st.
4. Pasniedz ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem.