Vistas stilbiņi alus marinādē

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas stilbiņi
  • 500ml gaišais alus
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 2 ēd.k. cepamais pulvers
  • 1 ēd.k. paprikas pulvers
  • 1 ēd.k. granulēti ķiploki
  • 1 ēd.k. kaltēts timiāns
  • 1 ēd.k. sāls
  • 1/2 ēd.k. svaigi malti melnie pipari
  • 1/2 tējk. čili pipari
  • eļļa

Šī recepte viennozīmīgi priecēs pat visprasīgāko gardēdi. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana 60 min 4 porcijas

1. Vistas stilbiņus pārlek lielā bļodā, pārlej ar alu un atstāj marinēties uz 1-2 st.
2. Dziļā šķīvī sajauc kopā visas garšvielas. Vistas stilbiņus izņem no marinādes un apvārta garšvielu maisījumā. Sagatavotus vistas stilbiņus kāarto uz cepešpannas, pārlej mazliet ar eļļu un cep apm. 50 min. 180 grādos līdz vistas stilbiņi ir gatavi.

| View