Vistas salāti ar olīvām

Sastāvdaļas

  • 4 vistas krūtiņas
  • 140 g melnās vai zaļās olīvas
  • 350 g ķiršu tomātu, pārgriezti uz pusēm
  • 2 romiešu salātu ceri
  • 1/2 svaiga gurķa
  • 2 ēdk. kaperu
  • Salātu mērcei:
  • 2 ēdk. citrona sulas
  • 1 tējk. maigu sinepju
  • Olīveļļa

Šajā receptē tiek aicināts neliet ārā olīvu marinādi, to var pielietu uz pannas, apcepot vistu, kā arī pievienot salātu mērcei.

Pagatavošana 20 min

1. Uz pannas apcep vistas gaļu līdz tā gatava. Ļauj atdzist.
2. Salātus sagriez mazākos gabaliņos. Gurķi sagriez šķēlēs. Vistas gaļu sagriez strēmelēs.
3. Veido mērci: sajauc citronu sulu ar sinepēm, pievieno olīveļļu. Vari pievienot arī olīvu marinādi.
4. Bļodā sajauc visas salātu

Sastāvdaļas

, pārlej ar mērci. Samaisi neilgi pirms pasniegšanas.