Vistas krūtiņa kukurūzas pārslās

Sastāvdaļas

  • 4 vistas krūtiņas
  • 150-200 g kukurūzas pārslas, nesaldinātas
  • 1 ola
  • 2 tējk. Vorčesteras mērce
  • 2 tējk. neasu sinepju
  • 1 tējk. ķiploka pulvera
  • 2 ēdk. apceptu sezama sēklu
  • Baltie pipari, sāls
  • Eļļa cepšanai

Kraukšķīga un nedaudz pikanta vistas krūtiņa. Klāt iederēsies svaigie salāti ar citrona vai laima sulu.

Pagatavošana 40 min 4 porcijas

1. Pārslas ar rokām sadrupini. Blenderi šoreiz nevajadzētu izmantot, jo tas sasmalcinātu pārslas pārāk smalki. Uzber sadrumstalotās pārslas uz šķīvja, samaisi ar sezam sēklām, pipariem un sāli.
2. Sakul olu, pievieno Vorčesteras mērci, sinepes un ķiploka pulveri. Visu samaisi un šajā maisījumā apviļā katru krūtiņu. Pēc tam to abām pusē apviļā ar pārslām.
3. Krūtiņas vari cept uz pannas vai cepeškrāsnī. Tādā gadījumā liec krūtiņas uz ietaukotas pannas un cep 200 grādos 40 minūtes.