Vistas krūtiņa ar ananasiem

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 2 bundžas (katra 250 g) konservētu ananasu gabaliņu
  • 2 olu baltumi
  • 4 ēdk. eļļas
  • 2 ēdk. sausā šerija (ja vēlies)
  • 2 ēdk. sakapātu maurlociņu
  • 2 ēdk. cietes
  • sāls

Ļoti vienkāršs un ātri pagatavojams gardums, ko pasniegt kopā ar kuskusu.

Pagatavošana 25 min 4 porcijas

1. Vistas filejas sagriez plānās strēmelītēs. Ananasus notecini un šķidrumu pataupi.
2. Cieti sakul ar 2 ēdk. ūdens, olu baltumiem un sāli. Pievieno gaļu un rūpīgi samaisi.
3. Vokpannā vai citā lielā pannā sakarsē eļļu, ieliec gaļu un uz mērenas uguns maisot cep 2–3 minūtes. Pievieno ananasus un cep vēl 1–2 minūtes.
4. Iemaisi 4–6 ēdk. ananasu sīrupa, šeriju un sāli. Uzkarsē un pārkaisi ar lociņiem.

| View