Dietologi un uztura speciālisti iesaka pamatā no gaļas produktiem izvēlēties tieši vistas gaļu, jo vistas gaļā ir maz tauku, bet daudz olbaltumvielu. Turklāt, vistas gaļā ir tādas cilvēka organismam nepieciešamas vielas kā kālijs, kalcijs, dzelzs, kobalts, cinks, fosfors un citas. Un galvenais, vistas gaļas pagatavošanas veidi un variācijas ir pietiekami plašas! Piedāvājam vēl vienu recepti. 1. Burkānu notīrīt, sagriezt mazākos gabalos un sasmalcināt blenderī. Sīpolu, ķiplokus un pētersīļu lapiņas smalki sakapāt. Bļodā sajaukt visas marinādes . Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 2 porcijas
Sastāvdaļas
Vistas fileju sagriezt gabalos un pievienot marinādei, apmaisīt. Apsegt ar pārtikas plēvi un atstāt uz 3 stundām marinēties.
2. Baklažānu un papriku sagriezt un kopā ar gaļu pamīšus uzspraust uz iesmiem.
Cept uz grila 10-12 minūtes, ik pa brīdim apgrozot.
Vistas kebabs dārzeņu marinādē
