Vistas gaļas salāti ar marinētām sēnēm

Sastāvdaļas

  • 200g kūpināta vistas fileja
  • 150g marinētas sēnes (šampinjoni)
  • 100g vārīti kartupeļi
  • 100g vārīti burkāni
  • 4 ēd.k. krējums
  • 1 tējk. angļu sinepes
  • sāls, pipari

Nevienam nav noslēpums, ka vistas gaļā ir pat līdz 10 reizes mazāk tauku nekā citās gaļās. Turklāt tās pagatavošanas iespējas ir ļoti daudzveidīgas. Piedāvājam vēl vienu vistas gaļas pagatavošanas recepti. Noderēs gan ikdienā, gan svētkos!

Pagatavošana 15 min 2 porcijas

1. Dārzeņus un vistas gaļu sagriezt strēmelītēs. Pievienot krējumu, sinepes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Apmaisīt.
2. Līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.

| View