Vistas gaļas nageti ar griķu mannu

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas (apm. 600g)
  • 10 ēd.k. griķu manna (bez kaudzes)
  • 50g rīvēts cietais siers
  • 3 ēd.k. garšaugu maisījums "Ragāres"
  • 2 olas
  • ķiploku pulveris
  • eļļa
  • svaigi zaļumi
  • sāls, pipari

Šī vienkārši pagatavojamā reepte tiks augstu novērtēta jebkura mēroga svinībās. Tā priecē gan lielus, gan mazus gardēžus. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana 30 min 4 porcijas

1. Vistas filejas sagriež plānās strēmelītēs un pārliek bļodā. Pievieno sasmalcinātus svaigus zaļumus (piem. dilles, pētersīļus, baziliku utt), sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, ķiploku pulveri, samaisa un atstāj uz pusstundu marinēties.
2. Griķu mannu ieber bļodā, pievieno “Ragāres” garšaugu maisījumu, rīvētu sieru un samaisa. Citā bļodā sakuļ ar dakšu olas. Vistas gabaliņus iemērc vispirms olā, tad mannas maisījumā. Pannā uzkarsē eļļu un cep nagetus līdz tie ir gatavi.
3. Pasniedz kā uzkodu ar mērcēm vai kā pamatēdienu ar svaigiem dārzeņiem.