
Kabaču ikri, kabaču pankūkas, konservēti kabači un grilēti. Pildīti un marinēti. Taču tas vēl nav viss. Izrādās, no kabačiem ir iespējams pagatavot arī nūdeles un īpaši labi tās garšo ar vistas gaļu. Izmēģiniet šo recepti arī jūs! 1. Vistas filejas sasmalcina, pievieno olu, sarīvētu sieru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Kārtīgi samaisa. No šīs gaļas veido valrieksta lielumā frikadeles. Pannā izkausē sviestu un izcep frikadeles līdz gatavībai. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 2 porcijas
2. Kabaci notīra un sagriež tievās garās strēmelītēs kā spageti. Kabačus pārliek bļodā, pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem, apmaisa un atstāj uz 15 min lai izdalās sula. Tad pievieno jogurtu, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un vēlreiz apmaisa.
3. Frikadeles pasniedz siltas ar kabaču nūdelēm.