Vistas filejas ar sieru un rīvmaizi

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 400g sasmalcināti konservēti tomāti
  • 200g labi kūstošs siers (škēlēs)
  • 120g rīvmaize
  • 3 ķiploka daiviņas

Tikai piecas

Sastāvdaļas

un burtiski 5 minūtes, lai pagatavotu. Pārējo izdarīs cepeškrāsns, bet tu pa šo laiku vari paspēt paveikt citas neatliekamas lietas šajās svētku dienās. Lai labi garšo!

Pagatavošana 45 min 4 porcijas

1. Cepeškrāsni uzkrsē līdz 180 grādiem. Vistas filejas noskalo zem tekoša ūdens, nosusina. Konservētus tomātus sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem.
2. Karstumizturīgā formā ieliek vistas filejas. Pa virsu pārlej tomātu mērci un pilnībā nosedz ar sieru. Pārkaisa ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī 35-40 minūtes.
3. Pasniedz uzreiz.