Pats galvenais šajā receptē ir saldskābā mērcīte, ko veido sojas mērces, medus un apelsīna sulas sajaukums. Ar dārzeņiem ir iespējams variēt, galvenais, lai tie sagriezti tādos izmēros, ka vari tos apcept pāris minūtēs. 1. Uzkarsētā eļļā apcep vistas fileju līdz tā kļuvusi brūna. Pievieno rupjos gabaliņos sagrieztu burkānu, kukurūzu, pupiņas. Apcep 4 minūtes. Pievieno diedzētās pupiņas. Sastāvdaļas
Pagatavošana 20 min 4 porcijas
2. Samaisi apelsīna sulu, miziņu, sojas mērci, medu, miltus un smalki sagrieztu ķiploku. Pārlej pāri vistai ar dārzeņiem. Pasautē vēl pāris minūtes, rūpīgi maisot, līdz mērce sabiezē.
3. Pasniedz siltu ar rīsiem vai nūdelēm.
Vistas fileja saldskābā mērcē
