Vistas fileja saldskābā mērcē Sastāvdaļas 300 g vistas filejas, sagriezta šķēlēs 400 g dārzeņu (burkāni, mini kukurūza, pākšu pupiņas, paprika) 100 g diedzētas pupiņas 1 maza apelsīna sula un miza 3 ēdk. sojas mērces 1 tējk. medus 2 tējk. kukurūzas miltu 2 ķiploku daiviņas 1 ēdk. eļļas Pats galvenais šajā receptē ir saldskābā mērcīte, ko veido sojas mērces, medus un apelsīna sulas sajaukums. Ar dārzeņiem ir iespējams variēt, galvenais, lai tie sagriezti tādos izmēros, ka vari tos apcept pāris minūtēs. Pagatavošana 20 min 4 porcijas 1. Uzkarsētā eļļā apcep vistas fileju līdz tā kļuvusi brūna. Pievieno rupjos gabaliņos sagrieztu burkānu, kukurūzu, pupiņas. Apcep 4 minūtes. Pievieno diedzētās pupiņas. 2. Samaisi apelsīna sulu, miziņu, sojas mērci, medu, miltus un smalki sagrieztu ķiploku. Pārlej pāri vistai ar dārzeņiem. Pasautē vēl pāris minūtes, rūpīgi maisot, līdz mērce sabiezē. 3. Pasniedz siltu ar rīsiem vai nūdelēm.