Vistas fileja jogurta marinādē

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 150g turku/grieķu jogurts
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 ola
  • 2 ēd.k. balzamiko etiķis
  • 1 ēd.k. kukurūzas ciete
  • sāls, pipari

Kāds izlasīs un paies šai receptei garām. Kāds pateiks: “Līdzīgi esmu gatavojis un tas ir vienkārši!” Taču tas, kurš izmēģinās un pagatavos, izbaudīs lielisku ēdienu.

Pagatavošana 30 min 4 porcijas

1. Sīpolu un ķiplokus sablendē vai samaļ gaļas maļamā mašīnā. Pievieno etiķi, olu, kukurūzas cieti, jogurtu, svaigi maltus piparus un kārtīgi visu samaisa. Šajā marinādē iemarinē vistu uz 2-3 stundām.
2. Iemarinētu vistu cep uz cepešpannas vai cepeškrāsnī, ik pa brīdim apgrozot.