Tradicionālie krabju nūjiņu salāti

Sastāvdaļas

  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 20 krabju nūjiņu
  • 2 vārītas olas
  • ½ glāze rīsu
  • 3–4 ēdk. majonēzes
  • sāls

Daļu majonēzes var aizstāt ar skābo krējumu un sinepēm. Ar krabju nūjiņām ļoti labi sader sakapātas svaigas dilles.

Pagatavošana 40 min 4 porcijas

1. Rīsus ļoti rūpīgi noskalo, notecini un ber verdošā sālsūdenī. Uz lēnas uguns izvāri gatavus un irdenus.
2. Olas nolobi un sagriez mazos gabaliņos. Krabju nūjiņas sagriez plānās šķēlītēs. Kukurūzu rūpīgi notecini.
3. Sagatavotos produktus liec salātu bļodā, pievieno majonēzi un sāli, ja vajag, un samaisi.

| View