Tomātu-zemeņu aukstā zupa

Sastāvdaļas

  • 450 g tomāti
  • 450 g zemenes
  • 1/2 sīpols
  • 1/2 čili pipars
  • 3/4 glāze vistas vai dārzeņu buljons
  • 1/4 glāze olīveļļa
  • 2-4 ēd.k. sarkanais vīna etiķis
  • 3 daiviņas ķiploks
  • 1,5 ēd.k. sāls
  • parmezāns
  • kinza

Lieliska aukstā zupa karstam laikam.

Pagatavošana 15 min 4 porcijas

1. Zemenes nomazgā, attīra no kātiņiem un sagriež uz pusēm. Tomātus nomazgā, attīra no kātiņiem un sagriež šķēlēs. Sīpolus nomizo un sasmalcina kopā ar ķiplokiem un zaļumiem. Visas

Sastāvdaļas

sablendē līdz viendabīgai masai.
2. Efektīgi šī zupa izskatās salieta glāzēs un dekorēta ar zemenēm un rīvētu parmezānu.

| View