Tomātu-siera salāti ar vistas medaljoniem

Sastāvdaļas

  • 1 iep. filejas medaljoni zaļajā marinādē
  • 1 neliels baklažāns
  • 125 g siers Mozzarella
  • 3 krāsaini tomāti
  • 100g rieksti (ciedru, mandeles, indijas)
  • Balzamiko krēms
  • 1 ķiploka daiviņas
  • dilles
  • pētersīļi
  • baziliks
  • eļļa
  • sāls, pipari

Tomāti un siers, lieliska kombinācija, bet tikko tiem pievienojam vistas filejas medaljonus – tā no lieliskas kombinācijas tā pārtop par ideālu. Pagatavojiet un pārliecinaties paši!

Pagatavošana 40 min 4 porcijas

1. Baklažānu sagriež ripiņās, pārkaisa ar sāli un atstāj uz 10-15 min, lai mazinās sīvums. Tad baklažānus grilē vai cep uz pannas. Tieši tāpat gatavo medaljonus – uz grila vai pannā.
2. Tomātus un sieru sagriež šķēlēs.
3. Ķiploku, zaļumus un riekstus smalki sakapā, pievieno pēc garšas sāli.
4. Uz servējamā šķīvja kārto pamīšus medaljonus, dārzeņus un sieru. Pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sagatavoto riekstu-zaļumu maisījumu. Pārlej ar Balzamiko krēmu.
5. Pasniedz uzreiz.