Garšīgāks sautējums sanāks no kaltētām pupiņām, kas pa nakti mērcētas aukstā ūdenī, taču šādā gadījumā vārīšanas laiks būs ilgāks. Svaigākai garšai beigās var dāsni pārkaisīt arī svaigu baziliku vai koriandru. 1. Gaļu sagriez gabaliņos. Tomātiņus pārgriez uz pusēm. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sakapā. Pupiņas nokās, noskalo un notecini. Sastāvdaļas
Pagatavošana 40 min 4 porcijas
2. Katlā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un ķiplokus un pāris minūtes pasautē. Pievieno garšvielas un samaisi. Pieliec pupiņas un pielej buljonu, uzvāri un turpini vārīt aptuveni 5 minūtes.
3. Pievieno gaļu un tomātus un sautē vēl aptuveni 10 minūtes. Pārkaisi pētersīļus un rīvēto sieru.
Tomāti ar ceptu tītaru un pupiņām
