Viena no visvienkāršākajām un klasiskām teļa gaļas sautējuma receptēm. Piedevās pasniedz kartupeļus ar dillēm vai rīsus. 1. Selerijas sagriez prāvos gabalos, nomizotus burkānus – garenos salmiņos. Tomātus pārgriez uz pusēm. Ķiplokus nomizo. Gaļu sagriez prāvos gabalos. Sastāvdaļas
Pagatavošana 60 min 4 porcijas
2. Katlā sakarsē pusi sviesta un apcep gaļu, pēc tam izņem no katla.
3. Turpat sakarsē arī atlikušo sviestu un apcep dārzeņus, ķiplokus un timiānu.
4. Pievieno gaļu, pārkaisi miltus, tūlīt pielej vīnu un buljonu, pieliec lauru lapas. Pieber sāli un piparus un sautē, līdz gaļa mīksta.
Teļa gaļas sautējums
