Tēja ar čili, ingveru un apelsīnu

Sastāvdaļas

  • 2 ēd.k.sausa zaļā tēja ar apelsīniem un čili
  • 1l vārošs ūdens
  • kanēļa stnadziņa
  • 1 ēd.k. brūnais cukurs
  • 2cm ingvera sakne
  • krustnagliņas
  • apelsīns

Iestājoties vēsākam laikam biežāk priekšroku dodam karstiem dzērieniem. Lai jūsu tējas rituālā ieviestu dažādību, piedāvājam vēl vienu lielisku un vienkāršu tējas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 20 min 2 porcijas

1. Kartumizturīgā traukā iebērt tēju. Pievienot kanēļa standziņu, krustngaliņas, ingvera sakni un pārliet ar vārošu ūdeni. Ļaut ievilkties 15min. un tēju izkāst.
2. Apelsīnu sagriezt šķēlēs, pārkaisīt ar cukuru un pievienot tējai. Ļaut ievilkties vēl 2-3 min. un uzreiz pasniegt.