Itāļu virtuve ir iecienīta visā pasaulē un arī mūsu platuma grādos Itāļu virtuves receptes ir diezgan populāras. Piedāvājam jums vēl vienu klasisku, bet iespējams, mazāk zināmu Itāļu virtuves recepti. 1. Maizi izmērcēt pienā un nospiest lieko šķidrumu. Riekstus sasmalcināt. Ķiploka daiviņu un sīpolu smalki sagriezt. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 4 porcijas
2. Maltai gaļai pievienot maizi, riekstus, garšvielas, ķiplokus, sīpolus, olu un masu kārtīgi izmīcīt.
3. Ar mitrām rokām izveidot gaļas bumbiņas. Katru bumbiņu apvārtīt miltos un apcept uzkarsētā eļļā. Pieliet baltvīnu, pienu un sautēt, ik pa brīdim tefteļus apgriežot.
4. Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar sarīvētu sieru.
Tefteļi itāļu gaumē
