Elementāri pagatavojama, taču iespaidīga ne tikai krāsas, bet arī garšas ziņā. Efektam var pasniegt ar apdedzinātiem asajiem pipariem.Tandori pastu meklē lielveikalos, tā noderēs arī citu ēdienu, galvenokārt mērču pagatavošanā. Tā ir ļoti populāra Āzijā, pastas sastāvā ir vesela garšas buķete – čili, sinepes, ingvers, fenhelis, kumīns, karijs un citas garšvielas. 1. Tandori pastu sajauc ar jogurtu un liec tajā vistas filejas. Raugies, lai filejas būtu no visām pusēm apņemtas ar marinādi. Atstāj uz nakti marinēties. Sastāvdaļas
Pagatavošana 20 min 4 porcijas
2. Uzkarsē pannu (bez eļļas). Vistas filejas izņem no marinādes (marinādi nenoslauki), liec pannā un cep, līdz izveidojas mazliet apdegusi garoziņa, pasniedz ar rīsiem vai ceptiem dārzeņiem.
Tandori vista
