Stikla nūdeles ar garnelēm ledū

Sastāvdaļas

  • 300g stikla nūdeles
  • 1 gurķis
  • 1 tējk. sāls
  • 12 vārītas garneles
  • auksts mineralūdens
  • ledus
  • Mērcei:
  • 7 ēd.k. sojas mērce
  • 2,5 cm ingvera sakne
  • 2 ēd,k. rīsu etiķis
  • 2 ēd.k. apceptas sezama sēklas

Mūsu portāla pastāvēšanas laikā esam daudz ko izmēģinājuši, pagatavojusi un nogaršojuši. Atgādināsim, mēs nepublicējam tās receptes, kuras pašiem nav likušās pietiekami labas. Arī auksto zupu kolekcija mūsu portalā ir pietiekami plaša un daudzveidīga. Tomēr šo zupu vēlamies izcelt īpaši! Tā garšo neaizmirstami! Pamēģiniet!

Pagatavošana: 20 min / 4 porcijas

  1. Rīsu nūdeles apliet ar verdošu ūdeni un atstāt uz 5-10 minūtem. Gurķi sagriezt plānās sķēlītēs. Gurķus pārlikt bļodā, pārkaisīt ar sāli un atstāt uz 10 minūtēm lai izdalās sula.
  2. Lielā bļodā ielikt ledus kubiņus. Pa virsu sakārtot stikla nūdeles un pārliet ar minerālūdeni. Dekorēt ar gurķu strēmelītēm un vārītām garnelēm.
  3. Mērcei sajauc visas

    Sastāvdaļas

    un salej 4 mazās bļodiņās, pēc ēdaju skaita. Nūdeles pasniedz atdzesētas un katrs pats sev liek porcjas traukā un ēd, mērcējot mērce.

| View