Kas jums ienāk prātā dzirdot vārdu — steiks?! Argentīna? ASV? Varbūt, vienkārši, garda maltīte? Bet ko jūs iedomājaties izdzirdot — Kambazola? Izmēģinot šo recepti, turpmāk abi vārdi jums radīs asociācijas ar augstvērtīgu un kvalitatīvu ēdienu! 1. Steikus cept uz grila 4-6 min. no katras puses. Gaļu pārlikt uz šķivja, apsegt ar folliju un «atpūtināt» apm. 20 min. Jau gatavus steikus pārkaisīt ar svaigi maltiem pipariem. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 4 porcijas
2. Pagatavot mērci.
Ķiploka daiviņu sagriezt pabiezās šķēlītēs. Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā ķiplokus. Pieliet baltvīnu un pusi šķidruma iztvaicēt. Pieliet saldo krējumu un sadrupinātu sieru. Maisot karsēt tik ilgi, kamēr siers izkūst.
3. Steikus pasniedz pārlejot ar silto siera mērci.
Steiks ar Kambazolas siera mērci
