Spageti ar garnelēm un kausēto sieru

Sastāvdaļas

  • Spagetti makaroni
  • 2 kausētā siera paciņas
  • saldais krējums
  • attīrītas garneles (daudzums pēc izvēles)
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas

Minot spagetti nu jau rodas asociācijas ne tikai ar Itāliju, bet arī ar garšīgu un sātīgu ēdienu. Šī ēdiena variācijas ļoti iecienītas arī Latvijā. Kāpēc ne? Arī šī ēdiena pagatavošana sevišķu meistarību neprasa.

Pagatavošana

  1. Liek vārīties spagetti makaronus. Tikmēr uz pannas izliek kausētā siera paciņas un uz mazas uguns ļauj tam izkust, paralēli to maisot. Kad siers izkusis, pievieno saldo krējumu un tad garneles, ļauj vārīties pāris minūtes. Sāli un garšvielas pievieno pēc izvēles.
  2. Spagetti nokāš. Pārlej spagetti ar mērci un ar pāris kustībām mērci iejauc. Pasniedz kopā pussaldo balto vīnu.

| View