Šnicele ar kāpostu-ābolu salātiem Sastāvdaļas 500g cāļu krūtiņas fileja 1ola 6 ēd.k. rīvmaize eļļa cepšanai Salātiem: 400g svaigs kāposts 1 ābols 20g svaigas piparmētras 20g svaigi pētersīļi 4 ēd.k. laba majonēze 1 ēd.k. citronu sula sāls, pipari Vistas gaļu rekomendē ikviens uztura speciālsts. Turklāt, ja papildus tiek pasniegti dārzeņu salāti, pilnvērtīga un garda maltīte garantēta! Pagatavošana 30 min 4 porcijas 1. Fileju sagriež gareniski uz pusēm un izklapē. Tad fileju apvārta olā, rīvmaize un uzcep. 2. Gatavo salātus. Kāpostu sagriež pēc iespējas plānāk, pievieno sāli un saspaida. Ābolu nozmagā un sarīvē. Piparmētras un pētersīļus sagriež smalkāk. Visu liek bļodā pie kāpostiem, pievieno citronu sulu, majonēzi un samaisa. 3. Pasniedz uzreiz.