Siltie spinātu salāti ar valriekstiem

Sastāvdaļas

  • 225 g spinātu
  • 5 nosusināti un gabaliņos sagriezti saulē kaltēti tomāti eļļā
  • 1 sarkanais sīpols (sagriezts plānās ripiņās)
  • 2 ēdk. Sakapātu valriekstu
  • 2 ēdk. Sakapāta koriandra pārkaisīšanai
  • 2 ēdk. Olīveļļa
  • sāls

Siltajos salātos katrreiz var izcelties cita garša. Šo salātu garšu buķetē savu reiz var dominēt valrieksti, spināti vai saulē kaltēti tomāti.

Pagatavošana 10 min 4 porcijas

1. Pannā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu. Tajā ieliek saulē kaltētos tomātus, spinātus, pieber sīpolu ripiņas, sakapātos valriekstus un sāli pēc garšas. Cep, rūpīgi samaisot visas

Sastāvdaļas

, 1 minūti vai tik ilgi, līdz spināti sāk saplakt.
2. Dārzeņus pārliek salātu bļodā un rotājumam pārkaisa ar svaigu koriandru.