Siltie spinātu salāti ar valriekstiem Sastāvdaļas 225 g spinātu 5 nosusināti un gabaliņos sagriezti saulē kaltēti tomāti eļļā 1 sarkanais sīpols (sagriezts plānās ripiņās) 2 ēdk. Sakapātu valriekstu 2 ēdk. Sakapāta koriandra pārkaisīšanai 2 ēdk. Olīveļļa sāls Siltajos salātos katrreiz var izcelties cita garša. Šo salātu garšu buķetē savu reiz var dominēt valrieksti, spināti vai saulē kaltēti tomāti. Pagatavošana 10 min 4 porcijas 1. Pannā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu. Tajā ieliek saulē kaltētos tomātus, spinātus, pieber sīpolu ripiņas, sakapātos valriekstus un sāli pēc garšas. Cep, rūpīgi samaisot visas Sastāvdaļas , 1 minūti vai tik ilgi, līdz spināti sāk saplakt. 2. Dārzeņus pārliek salātu bļodā un rotājumam pārkaisa ar svaigu koriandru.