Siltie kartupeļu salāti ar bekonu

Sastāvdaļas

  • 2 vārīti kartupeļi
  • 2 bekona šķēles
  • 1 sīpols
  • 50g kamamabēra siera
  • 5 ēd.k. saldā krējuma
  • 1 ēd.k. franču sinepes
  • eļļa cepšanai

Šis receptes sāls ir mīkstā siera un kraukšķīgā bekona salikumā. P.s. Sieru var izvēlēties atbilstoši savai gaumei.

Pagatavošana 20 min 2 porcijas

1. Kartupeļus sagriez šķēlēs un apcep uzkarsēta eļļā līdz zeltītai krāsai. Bekonu apcep līdz tas kļūst kraukšķīgs.
2. Sīpolus nomizo, sagriez plānās šķēlītēs. Kamambēra sieru sagriez kubiņos. Eļļu uzkarsē un apcept tajā sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot saldo krējumu, sinepes, sieru, apmaisīt un uzreiz izslēgt.
3. Uz šķīvja sakārto kartupeļu šķēlītes, pa virsu uzliec sīpolus ar sieru. Apsedz to visu ar bekonu un pasniedz nekavējoties.

| View