Siera salāti ar pīles gaļu

Sastāvdaļas

  • 150g cepta pīles gaļa
  • 150g selerijas sakne
  • 150g siers "Siera gabaliņš" ar kaltētiem tomātiem
  • 150g sālītas sēnes
  • 1 ēd.k. kaperi
  • 150g krējums
  • 1 ēd.k. Dižonas sinepes
  • 1/2 citrona sula
  • sāls, pipari

Pīles gaļa ir daudzu gardēžu iecienīta. Turklāt tā lieliski sader ne tikai ar dažādiem augļiem un dārzeņiem, bet arī ar sieru. Izmēģiniet šo recepti un pārliecinaties!

Pagatavošana 20 min 4 porcijas

1. Sieru un selerijas sakni sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pīles gaļu un sēnes sagriezt kubiņos. Ja sēnes pārāk sāļas, tad pirms lietošanas tās jāizmērcē ūdenī. Sieru, selerijas, gaļu un sēnes samaisīt kopā.
2. Mērcei kaperus sasmalcināt un sajaukt ar krējumu un sinepēm. Salātus pārliet ar mērci, pievienot citrona sulu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
3. Salātus pasniedz uzreiz.

| View