Pīles gaļa ir daudzu gardēžu iecienīta. Turklāt tā lieliski sader ne tikai ar dažādiem augļiem un dārzeņiem, bet arī ar sieru. Izmēģiniet šo recepti un pārliecinaties! 1. Sieru un selerijas sakni sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pīles gaļu un sēnes sagriezt kubiņos. Ja sēnes pārāk sāļas, tad pirms lietošanas tās jāizmērcē ūdenī. Sieru, selerijas, gaļu un sēnes samaisīt kopā. Sastāvdaļas
Pagatavošana 20 min 4 porcijas
2. Mērcei kaperus sasmalcināt un sajaukt ar krējumu un sinepēm. Salātus pārliet ar mērci, pievienot citrona sulu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
3. Salātus pasniedz uzreiz.
Siera salāti ar pīles gaļu
