Siera salāti ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 200g siers Čedaras
  • 150g vārīta liesa gaļa
  • 1/2 gl zaļie zirnīši
  • 50g žāvētas plūmes
  • 1/2 gl krējums
  • 1 tējk. franču sinepes
  • sāls, pipari

Apstiprinot teicienu, ka viss ģeniālais ir vienkāršs, piedāvājam izmēģināt šo salātu recepti, kas iederēsies gan vakariņu, gan svētku galdam.

Pagatavošana 15 min 2 porcijas

1. Sieru, vārītu gaļu un žāvētas plūmes sagriez stienīšos. Pievieno konservētus zirnīšus, krējumu, sinepes un visu kārtīgi samaisi. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
2. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.

| View