Mīksti sautēta gaļa ar saldskābu mērci. Ja pa rokai nav skābu ābolu, piespied klāt citronu sulu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem. 1. Gaļu nomazgā, nosusina, sagriež palielos kumosos un uz pannas apcep gaiši brūnu. un uzlej pāri verdošu ūdeni tā, lai būtu apsegts 2/3 satura. Sastāvdaļas
Pagatavošana 6 porcijas
2. Gaļu liek katliņā, pieliek visas minētās Sastāvdaļas
3. Sautē uz vidējas liesmas, līdz gaļa mīksta un āboli izšķīduši. Tad gaļu no mērces izņem, mērci izkāš caur sietiņu.
4. Gaļu liek dziļā traukā, pārlej ar mērci, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Sautēta teļa gaļa ar āboliem
