Kad laiks aiz loga mūs īpaši nelutina un līdz siltajiem mēnešiem kāds laiciņš vēl jāgaida, garda un sātīga zupiņa dos spēkus un mundrumu. Turklāt šo zupu pagatavot ir ļoti vienkārši. Izmēģiniet šo recepti arī jūs! 1. Cāli sagriež mazākos gabalos. Pētersīļu saknes un burkānus nomizo, sagriež palielos gabalos. Selerijas kātus sagriež 5-6 daļās. Kartupeļus nomazgā vai nomizo un sagriež daiviņās. Visu pārliek katlā, pievieno sasmalcinātus konservētus tomātus, lauru lapas un sāli pēc garšas. Sautē zem vāka apm. 40 min. Ja ir nepieciešams, pievieno mazliet ūdeni. Sastāvdaļas
Pagatavošana 60 min 4 porcijas
2. Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.
Sarkanā cāļa zupa ar dārzeņiem
