Saldējuma kokteilis ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 300g karamelizētais saldējums
  • 300ml deserta jogurta bez piedevām
  • 2 lieli āboli
  • 2 ēd.k. medus

Ābols ir unikāls auglis, pieminēts pat Bībelē. Tajā ir gan vitamīni, gan garša, gan kārdinoši izskatās. Ir simtiem recepšu, ka izmantot šos augļus. Šī ir viena no tām!

Pagatavošana 15 min

1. Āboliem izgriež serdes, nomizo un cep cepeškrāsnī 180 grādos līdz āboli ir mīksti. Gatavus ābolus sablenderē. Tur pat pievieno jogurtu, saldējumu, medu un visu saputo. Dekorē ar augļiem un sasmalcinātiem riekstiem.
2. Ja jums ir mikroviļņu krāsns, tad ābolu cepšanas process aizņem mazāk laika – uz pilnu jaudu uzliekot process aizņems kādas 4-5 min. Viss ir atkarīgs no ābolu šķirnes un mikroviļņu krāsns.