Austersēnes ārstnieciskas īpašības ir labi zināmas. Austersēnēs nozīmīgā daudzumā atrodamas olbaltumvielas, ogļhidrāti, kā arī aminoskābes un mikroelementi. Un, protams, austersēnes padara jebkuru ēdienu īpašu un piešķir ēdienam ne ar ko nesajaucamu aromātu. 1. Vistas fileju sadalīt mazakos gabalos ar rokām. Sēnes sagriezt strēmelītēs un apcept pannā uzkrsētā eļļā līdz gatavībai. Plūmes (ja tās ir cietas, iemērkt ūdenī uz 10-15 min) sagriezt. Riekstus apgrauzdēt sausā pannā. Jogurtu sajaukt ar sinepēm un sāli. apmaisīt. Pasniedz pārkaisot ar riekstiem. Sastāvdaļas
Pagatavošana 10 min 2 porcijas
2. Visas sagatavotās Sastāvdaļas
Salāti ar vistu, austersēnem un žāvētām plūmēm
