Salāti ar kūpinātu vistu un Fetaki sieru

Sastāvdaļas

  • 400g kūpināta vistas gaļa
  • 250g vīnogas
  • 250 g Fetaki siers
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 ēd.k. citrona sula
  • zaļumi
  • zaļie lociņi
  • eļļa
  • sāls, pipari

Kura saimniece gan nezin sāļo sieru Fetaki. Katra varēs piedāvāt vismaz pāris salātu receptes, kurās izmantots šis siers. Arī mēs padalīsimies ar kādu interesantu un pārbaudītu salātu recepti.

Pagatavošana 20 min 4 porcijas

1. Vistas gaļu sagriezt mazākos gabalos. Vīnogas nomazgāt, sagriezt uz pusēm un izņemt kauliņus. Sieru sadrupināt mazākos gabalos. Lokus smalki sagriezt.
2. Pagatavot mērci. Eļļu samaisīt ar medu, citrona sulu, sāli un svaigi mlltiem pipariem. Visas

Sastāvdaļas

samaisīt, pārliet ar mērci.
3. Var pasniegt ar tostmaizi vai kā pastāvīgu ēdienu.