Restorātors Cēzars Kardini savus slavenos salātus radīja no tā, kas bija pa rokai kad restorānā bija daudz viesu un dzeramā, bet nebija ar ko viesus cienāt. Mēs arī tāpat — no tā, kas bija pa rokai radījām jaunus salātus Cēzara gaumē. Izmēģiniet šo recepti arī jūs! 1. Salātlapas noskalot, lielākas saplūkāt ar rokām, pārlikt salātu bļodā. Sastāvdaļas
Pagatavošana 10 min 2 porcijas
2. Mērcei krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Mērci sajaukt ar salātlapām. Salātus sakārtot porcijas šķīvjos. Vienā malā liek sagrieztu šķēlēs šķinķi, Pārkaisīt ar sieru un grauzdiņiem. Izdekorēt ar kiršu tomātiņiem.
Salāti ar kūpinātu šķiņķi Cēzara gaumē
