Rukolas salāti ar kūpinātu gaļu un sieru

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 100g rukolas lapiņas
  • 200g Fetaki siers
  • 150g kūpināta gaļa
  • 2 ēd.k. Balzamiko etiķis
  • 4 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari

Esat ieraduši kūpinātu gaļu baudīt uz maizes? Laiks izmēģināt pilnīgākas garšas. Izmēģiniet šo salātu recepti un uzcienājiet arī draugus.

Pagatavošana 30 min 4 porcijas

1. Gaļu sagriezt plānās šķēlītēs un sausā pannā apgrauzdēt. Pārlikt uz dēlīša un sagriezt smalkāk.
2. Tajos pašos taukos apcept smalki sakapātus sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Atdzesēt. Ceptiem sīpoliem pievienot Balzamiko, eļļu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Ar sāli jābūt ļoti uzmanīgiem, jo gan siers, gan gaļa jau satur sāli!
3. Salātu bļodā pārlikt rukolas lapiņas, pārkaisīt ar apcepto gaļu un pievienot mērci. Apmaisīt. Pa virsu sadrupināt sieru un uzreiz pasniegt.

| View