Rudenīgais sautējums ar kaņepju-ingvera medalu

Sastāvdaļas

  • 500g cūkgaļa (lāpstiņa)
  • 200 ml vistas buljons
  • 100ml kaņepju-ingvera medalus
  • 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 200g ķirbis
  • 1 kukurūzas vālīte
  • 1 sīpols
  • čili pipari
  • eļļa

Jo aukstāks laiks aiz loga, jo siltākas receptes mūsu piedāvājumā. Izmēģimiet šo recepti un pārliecinaties, ka labs un kvalitatīvs alus var būt arī lieliska piedeva gatavojot ēdienu!

Pagatavošana 60 min 4 porcijas

1. Dārzeņus nomizo. Sagriez burkānus šķēlītēs, kartupeļus un ķirbi – kubiņos, sīpolu – gredzenos, no kukurūzas nogriez graudiņus.
2. Sautējamā katlā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus. Tad pievieno gaļu un apcep to 5 min. Pievieno kartupeļus un ķirbi un cep vēl 5 min. Pievieno buljonu, alu, sautē 30 min. Pašās beigās pievieno kukurūzu, smalki sakapātas dilles, sāli un čili piparus pēc garšas, izslēdz uguni un apsedz ar vāku, lai ievelkās vēl minūtes 10.
3. Pasniedz uzreiz.