Šiem krāsainajiem dārzeņu salātiem, kas pagatavoti no svaigiem dārzeņiem, piemīt nesamākslota lauku vienkāršība. Vienkārši un garšīgi! 1. Selerijas kātus sagriež plānās šķēlēs. Papriku, cukini un burkānus sarīvē lielas skaidiņās vai sagriež palielos salmiņos. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 4 porcijas
2. Seleriju, burkānus, cukini, piparus un kapātos pētersīļus kārto lielā salātu bļodā.
3. Mazākā bļodiņā sajauc balzametiķi ar citrona sulu, medu un eļļu. Pārlej mērci dārzeņiem un samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
4. Salātus, garnētus ar petersīļa lapiņām, pasniedz atsevišķās bļodiņās.
Rīvētu dārzeņu salāti lauku gaumē
