Arī subprodukti var būt lieliska sastāvdaļa viegliem un garšīgiem salātiem. Izmēģiniet šo recepti un pārliecinaties par to. 1. Sīpolu nomizo un sagriež plānās ripiņās. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno smalkāk sagrieztas akniņas un cep līdz aknas ir gatavas. Sastāvdaļas
Pagatavošana 2 porcijas
2. Lielā salātu bļodā ieber salātu lapas, pievieno sagrieztus plānās šķēlēs gurķus. Pievieno olīveļļu, pēc garšas sojas mērci, svaigi spiestu laima sulu un svaigi maltus piparus, apmaisa.
3. Aknas mazliet atdzesē un iejauc salātos. Pievieno arī smalki sakapātas dilles, pētersīļus un piparmētras. Dekorē ar čili piparu šķēlītēm.
Pikantie zaļie salāti ar vistu aknām
