Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

Sastāvdaļas

  • 300g cūkgaļas fileja
  • 80g olu nūdeles
  • 100g cukurzirnīši pākstīs
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 laims
  • 1 ēd.k. sojas mērce
  • 1 ēd.k. saldā čili mērce
  • 1 ēd.k. sasmalcinātas mandeles
  • 1 ēd.k. sezama sēkliņas
  • 1 čili pāksts
  • piparmētras lapiņas
  • bazilika lapiņas

Vēl ar austrumu virtuvi esiet uz “Jūs”? Izmēģiniet šo recepti un viennozīmīgi gatavosiet šīs nūdeles arī turpmāk.

Pagatavošana 30 min 2 porcijas

1. Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkrsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt.
3. Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām.