Vēl ar austrumu virtuvi esiet uz «Jūs»? Izmēģiniet šo recepti un viennozīmīgi gatavosiet šīs nūdeles arī turpmāk. 1. Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Sastāvdaļas
Pagatavošana 30 min 2 porcijas
2. Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkrsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt.
3. Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām.
Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju
